Grave Encounters !!!

So I was watching this movie —-> Grave Encounters

Gambar

ketika menulis tulisan ini setelah lamaaaaaaaaa seklai tidak membuat post baru hahahahah😄😄😄

I think I should take care of you my wordpress blog😛

anyway, back to the movie ya.., ini film udah lama sih aku download, udah aku liat juga hahaha, cuman liatnya skimming, cepet gitu cuman aku liat-liat sambil aku skip-skip, sekarang liat yang bener-bener liat hehe😛

Grave encounters ini film serem yang mirip sama paranormal activity

agak dokumenter gitu bentuknya…, jadi ada sekelompok pembuat film hantu yang lagi membuat episode ke 6 dari tayangan mereka, yang dilakukan disebuah tumah sakit tua angker, sebut saja rumah sakit X yang mana itu adalah rumah sakit jiwa yang telah lamaaaa ditinggalkan hohoho ~~~~~

lalu mereka menemukan kejadian-kejadian aneh yang membuat film itu “SERAAAMMMM” dalam arti yang sebenarnya !!!!!!

Gambar

yep, segitu saja spoilernya, filmnya lumayan bagus kok, ya walaupun menurut saya pribadi enggak serem-serem amat…., boleh lah ditonton malem-malem sendirian😛

2 responses »

  1. Spot on with this write-up, I actually think this website needs rather more consideration. I’ll probably be once more to read far more, thanks for that info.
    Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to search out any person with some unique ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that’s wanted on the internet, somebody with a little originality. helpful job for bringing one thing new to the web!
    I’d should check with you here. Which isn’t something I often do! I take pleasure in reading a post that can make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

  2. I just want to mention I am all new to blogging and certainly liked you’re blog. More than likely I’m planning to bookmark your website . You definitely come with outstanding article content. Bless you for sharing your blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s